tisdag 10 februari 2015

Här va det dåligt med uppdateringar ju

Ja, jag får väl försöka uppdatera lite oftare, har ju inte skrivit något på jätte länge nu såg jag. Har ju hunnit måla en hel den sen sits, har blivit både båtar och en del små F1:or och någon 1/10 bil med.


Tänkte vi kunde börja med en av båtarna då, efter som det va den jag målade efter lastbilen. Det va ett projekt som en kolega till mig hade fått förfrågan om, att ändra om de gamla modellerna som det stod Hansa line på till Stena Line och dess utom måla om dem i rätt förger.


Ronny är en mycket duktig modellbåts byggare, han har jättemånga fina modeller hemma, så han tackade ja till detta lilla projekt efter att frågat mig om jag ville måla för han tyckte att det kunde va nått för mig, och det tyckta jag kunde va en trevlig liten utmaning.


Vi började med att demontera hela båten i molekyler, och det blev väldigt många små detaljer som sedan skulle tillbaka på rätt plats, men det visste jag att det inte skulle bli några problem för det är sånt som Ronny är specialist på.


Sen va det ju inte så svårt för mig och måla skrovet,


och alla däck och så den gamla skorstenen som varit med om en renovering innan, det kom fram lite text under när jag slipade lite på den.



odellen har ju varit med ett tag om det står SJ på skorstenen,


Men som synes gör det inte det längre, nu är den i Stenas färger, och mitt jobb va klart, så nu va det bara upp till Ronny och sätta ihopa grejerna igen,


 och det är ju inte så bara det, jag vet att han har lagt ner många timmar på detta och som synes, blev det helt fantastiskt, den ser lika dan ut i verkligheten.


Den blev mycket vacker och blev väldigt uppskattad av Stena Lina, som vi tackar för att vi fick förtroendet att göra om deras fina modeller, och i bakgrunden ser ni en skala modell av Nils Dacke som Ronny har byggt från grunden och den är fullt körbar i vatten, den är nämligen också radiostyrd.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar