torsdag 30 maj 2013

Kommer mer

Igår blev en kaross hämtad för att åka till linköping och bli invigd i tävlings cirkusen. Hoppas han blir nöjd med den och att den fungerar bra. Den kommer att gå i rc 1/5 GT klassen, och den kommer att komma att läggas ut här sen som alla de andra lackade karosser.
 Dessa bilar brukar annars också kallas för large scale bilar,


Undrar lite när vi ska få se denna rc kaross på banorna, jag kör ju med min, i och för sig så har jag inte någon annan kaross och köra med.


Vi får väl se längre fram i racing sesongen med radiostyrda bilar ( radiostyrd bilsport ).

tisdag 28 maj 2013

Eftersläntare

Jag trodde jag va klar med denna sesongs karosser för utom en som jag har här som ska ut i europa senare i år. Men så va inte fallet, det visade sig att det va nåra som ville byta till corvette, det sägs att den går bättre än de andra karosserna. Så det va bara att ta fram sprutorna, maskeringstejpen och färgerna igen.


Så detta är den första av de 2 karosser jag ska måla nu, och den jag håller på med som inte är färdig ska till Norrköping på fredag, fattar inte varför det alltid ska stressas med detta.


Men i alla fall så har jag gjort en klar och den andra blir klar som till i morgon onsdag 29/5. Sen ska vi bara komma på ett sätt o få den till någon som kan ta den med sig till rätt ägare.


Åter till denna, det är ju ganska lätt för er som varit ute på tävlingar och se vem som ska ha denna, den skiljer sig inte så mycket från den som han har idag.


Till skillnad från den första vetten som jag lackade så fick jag till lamporna bättre på denna, men det är väl så, man lär sig hela tiden en massa nya knep och trix på hur man ska få det bra.


Men sen kan det ju vara så också att det ser annorlunda ut i huvudet på mig än vad resultatet blir på karossen, det har ju faktiskt hänt det med.


Det va denna karossen det, får se när nästa kommer in, men det ska för hoppningsvis inte ta allt för lång tid.
Jag ska hjälpa en del på traven om vems denna kaross är.


Liten överraskning även för ägaren, men jag hoppas han är nöjd i alla fall.

Det kommer mera med tiden här senare, hej så länge.