onsdag 24 april 2013

Yterligare en levererad idag.

Då har vi målat en BMW GT bil till, ägaren va och hämtade den idag, han såg nöjd ut.


Den kommer starta i Lidköping hörde jag, precis som jag ska göra, men då i Touring, ska bli skoj och komma till den banan, de säger den är jätte fin.


Det får vi ju se när vi kommer dit. Denna bilen va inte så mycket jag som kommit på hur den ska se ut, det va ägaren som sa att den skulle se ut så här.


Men så har jag lagt till lite detaljer bara som lite grädde på moset. Lite skönt när ägaren vet hur han vill ha den, för då slipper jag gnugga mina "små" geniknölar.


Ägaren sa, hur ska jag våga köra med den utan att förstöra den, hhmm, mitt svar på det, ja kan jag köra med Betty så tror jag nog att du kan köra med din, i värsta fall så får vi ju göra om det igen.


Den kommer nog rulla lite i Staffanstorp innan Lidköping skulle jag tro, han skulle träna lite med den, för han har bytat från mellan chassie till lång chassie, och ville då prova lite innan hur den går och så.


Den blå färgen är hemma blandad, hittade inte någon sån i färgskalan som jag kunde köpa, så, då är där inte mycket att göra än att blanda, jag har försökt blanda denna färgen inna och misslyckats, (ber om ursäckt för det till den som ville ha denna färgen innan, ska försöka göra ett bättre jobb till honom nästa gång).


Ja, på de bilder jag lägger upp här så är allt målat, jag har lagt upp nåra bilder där ägarna har skickat tillbaka bilder när de har "pimpat" till sina bilar med sina märken och allt.
Nä ska väl ta en vända i garaget innan jag ska köra till jobb, ska väl hinna maska något lite till idag.
Tills vidare ha det kanon bra.

tisdag 23 april 2013

Jag hann

Då va det dax att måla min egen kaross, den skulle vara färdig till tävlingen i Staffanstorp, och det blev den på eftermiddagen torsdag innan vi skulle på träning på fredagen.


Så det va inte med stor marginal den blev klar, detta va också första gången jag provar på att maskera med fasmask. Den verkar vara bra om man ska göra mycket maskering, men så va jag lite snål med att lägga på masken.


Det stod att man skulle lägga på rikligt, och jag hade läst någonstans att det skulle vara 3 lager, så det la jag på men det skulle nog varit mer för att det ska bli lättare att arbeta med.


Sen tänkte jag att jag får ju ha nått annorlunda så jag gjorde ett motiv på huven. Och "ja" den är målad allt på den, och jag ska säga att jag är väldigt nöjd med den.


Lika bra att lägga ut bilder steg för steg så kan man själv se att det inte är nått klistermärke.


Kan ju säga det att det tog lååång tid att skära ut konturerna på bilden. men den blev bra, och efter som det finns en Hallå Kitty så tänkte jag att då kan jag ju ha Betty Boop.


Sen är det den blåmetallick som jag alltid har haft ända från första bilen, den röda ville jag ha lite mer röd. Jag tycker den går lite för mycket mot rosa, men det kaske bara är jag.


Som vanligt så försöker jag få till lite spännande lampor, jag har en utmaning framför mig sen. En Corvette som ska målas och helst vara klar till tävlingen i Lidköping den 4-5 Maj.


Har 3 BMW karosser som ska vara klart till dess med, jag bara hoppas att jag hinner med det, tiden bara rinner iväg.

Jag har nästan en av BMW karosserna klar inte mycket kvar på den, sen är det bara att börja med nästa, och hoppas att det går smidigt o inte klyddar till sig.

Vi får se om jag inte kan få in llite bilder här sen från tävlingen som gick nu i helgen som jag va med på, jag kom till final och slutade som 8:a totalt i tävlingen.


Ska väl vara ganska nöjd med det, första tävlingen med touringbilen, så jag är nöjd, även om det inte va mer än 13 startande i klassen så är jag nöjd med min insatts.