lördag 5 januari 2013

Jaja, det är långt mellan gångerna nu, har fått påbackning av en del trogna läsare. Men nu ska det väl bli lite mer hoppas jag, efter som det har blit tid att lacka till nästa säsong.
Har ju redan hunnit lacka några, de var till och med klara innan jul.


Jag fick 3 st karosser på ett bräde så jag tänkte man kan ju spara lite tid och måla alla på en gång, så det va bara till att börja maskera.


Men det va inte så lätt som jag trodde det skulle bli, det va jobbigt och hålla reda på vilken som va vilken, men som tur är så är ju inte jag känd för att vara den som har det stressigt alltid, så det löste sig med lite lugn och ro över ett par koppar kaffe, och lite funderande hit och dit. Jag hade fått förklaringar på hur de skulle se ut så det var ju inte så svårt, fast det är en av dem som jag skulle ha för mig själv till kommande säsong, men det var någon som såg de ritningarna jag hade gjort på den och ville ha sin målad så. Och snäll som man är så lackade jag den till honom, så nu har jag lite bry med att komma på nått nytt till mig själv.


Sen har vi en av karosserna som jag tror att det är nåra som kan lista ut vems det är och det är kanske redan någon som har sett den som jag hade planerat till mig själv, den har nog varit på FB, och i så fall vet ni ju vems det är.


Men då har vi kvar den som jag inte nämnt än, den hade jag lite överläggning om innan den skulle maskas. Ibland har jag lite stiltje i skallen och behöver då ventilera mina ideér, det är nog inte så många som kan gissa vems det är.


Men det är ju så att den kommer säker vara ute på en hel del banor i sommar. Om vi går tillbaka till den jag skulle ha på min (som det ser ut nu BMW Alms), så är jag nöjd med den och jag har fått bilder från ägaren på hur den kommer att se ut på första tävlingen, för efter det så är det inte någon av dem som ser ut som de gjorde från början.



Jag va ju så snäll att jag had eju inte tagit av plasten så jag kunde fota den själv utan plastfilmen.


Men man ser ju ändå hur den kommer att se ut.


Något ägaren inte vet är att det va väldigt nära att han inte fick sina linjer bak på bilen.


Men den blev ju bra i alla fall.

Snart kommer det lite mer ifrån mig på de andra som är lackade.