torsdag 4 april 2013

Ännu en Alfa

Då va det dags för en ny Alfa.



Denna har varit klar ett tag nu men har inte haft inspirationen att lägga in den.



Den skulle sett lite annorlunda ut men jag har lite svårt för att göra det enkelt.


Tänkte från början att göra det lite lätt för mig, men när jag började maskera den så kom det fram lite andra ideér som jag inte kunde låta bli att ta med.




Det va meningen från början att jag bara skulle dela av den i två delar, men det kunde jag inte när jag började titta på hur det skulle se ut.



Men jag hoppas att ägaren blev nöjd med detta i stället, hade i och för sig fria händer på den, men det gör det inte lättare alla gånger.



Men som vanligt så gör jag så gott jag kan, och hoppas på att ägarna blir nöjda med det, men i de flesta fallen är jag lite petigare än ägarna.


Jag har fortfarande karosser kvar att måla i garaget, måste ta tag i det snart, det är ju snart tävling och jag tror att de flesta skulle vilja ha sina nymålade karosser. Ska ju försöka måla min egen med nån gång innan tävlingen.
Jag håller på att köra in min motor, va i Staffanstorp i söndags och mekade, och i måndags lånade jag en koppling av Mange så jag kunde få börja köra in maskinen. Känns helt okej med tuoring, ska bli kul. Nu är det snart dags och köra till jobb så håll ann så ses vi igen hoppas jag.

söndag 31 mars 2013

Färg i repris

Här har vi en ny som är målad, men det ser ut som en av de som målats innan.


Men den som är observant ser att det är en annan kaross.



Det är ägaren som vill ha sina färger, och det underlättar ju för mig, de säger ungefär hur de vill ha det och jag gör så gott jag kan för att få det som jag tror det är de vill ha det.




Lamporna är ju lite värre på denna, jag vet ju inte hur lamporna på en Honda ser ut, så då får det bli lite som jag tror.



Men det blev ju bra det också tycker jag, hoppas ägaren tycker det samma.



Och till bakljusen körde jag en vanlig svart skugga och hemma mixad röd som passar till bakljus.
Gissa ägare på denna och de andra om ni kan, kommer snart en som kan vara lite lurig vem det är...