onsdag 27 mars 2013

Då var det en GT bil som är klar


Då va det dax o måla GT bilar också, det har mest varit touring bilar som har målats i år, men det går lika bra att måla dem, det är ju samma skala.


Denna bilen hade ägaren sagt hur han ville ha den, så jag hoppas att jag förstod förmedlingen på rätt sätt, det va ett led i mellan mig och ägaren.


Provade mig på att göra lite på frihand, hoppas det inte förstör resten av bilen.


Jag har kommit på det att det tar lika lång tid att ta bort all maskering som det gör att sätta dit den, ja nästan lika lång tid i alla fall.


Tycker denna bilen blev bra, den skulle vara orange med svarta detaljer.


Och det tror jag att jag fått till, sen har jag ju gjort lamporna som jag brukar o grillen har jag också börjat med att maskera upp.


Blir ganska bra med det, ska komma på lite fler sånna detaljer man kan lägga in, blir så kul om man kommer på nått man kan kladda till så det blir bra.


Blev kanske inte den perfekta, inte lika avstånd och kanske inte den jämnaste men det synns nog inte på banan när den dundrar förbi.

Så vi får väl hoppas att även denna ägaren blir nöjd med vad jag har gjort.

tisdag 26 mars 2013

Nymålat

Då har vi fått in lite fler karosser i gararget, och de ska ju helst vara klara snart.


Har inte hunnit lacka alla dessa än men de är på gång, jobbar natt hela denna veckan så det blir nog inte så mycket målat just nu.



Men några av dem är redan färdiga, hhmm, jag har ju min egen jag också ska måla, jaja det kommer väl, hoppas bara den är klar till Vårracet som är den 20-211 April.


Denna bilen är det kanske någon som börjar känna igen, men det syns mer när man får ihopa alla färger. Ägaren har haft dessa färger ganska länge.



Lite annat mönster än innan kanske men färgkombintionen är där.


Hoppas han är nöjd med den, karossen är en Killiam BMW.

Jo jag har ju lyckats byta klass också till detta året, ska köra med de stora grabbarna i Touring klassen, kan bli tufft. Det va ju inte meningen jag skulle byta i år men så blir det inte alltid som man planerat.


Så här ser skönheten ut utan motorn monterad. Har nog mycket och göra nu inna vårracet om jag ska hinna lacka de 4 karosserna jag har kvar o lacka och samtidigt bli klar med min bil. Men hoppas det ska funka ändå.