torsdag 9 maj 2013

Stressigt

Det va 2 st karosser som skulle vara klara till Lidköpings tävlingen, det är säkert nåra som kan gissa vems det är, redan nu.


Båda är från samma team, hade lite stressigt med dessa, jag jobbade hela veckan så jag fick maska lite då och då.

När jag sluta jobba kl 20,00 på torsdagen så va det rakt ut i garaget o bara fatta sprutan och börja måla.


Det jag har lite problem med när det blir lite tidspress är att jag har dålig fantasi hur jag ska göra dem, vilka linjer ska jag följa hur vill ägaren ha den, bara hoppas de blir nöjda.


Kan tänka mig det va lite stressigt även för ägarna, när de väl fått sina karosser så skulle rutor skäras ut och kaross fästen ska mätas ut och göras hål för. Men det löste de och fick ihopa sina karosser så de kunde inviga dem med lite skav och däck svärta, så som ska se ut när de används.


Jag höll på att lacka dessa till kl 01,15 på torsdag kvällen (natten) och sen blev man hämtad kl 05,15 och då kom Rolle men jag va vaken när han kom, jag stod i garaget och skruvade fast fronterna på bilarna.


Ägaren till denna har till och med hunnit sätta på sina märken innan jag hann fota den, och jag hoppas han är nöjd med den.
Jag kom med båda karosserna och de hade inte en aning om hur de såg ut, så de skulle själva välja vem som skulle ha vilken när jag väl kom med dem. Det gick helt utan problem, en av dem tog tag i paketet med karosser vek undan plasten och tog den som va överst, och sa jag det va lätt och välja denna är min så du får ta den andra, och han sa ja den passar mig perfekt, så det va inte så spännande som jag trodde det skulle bli med lite tjafs om vem som skulle ha vilken.


Då har jag skrivit om den ena av dessa, så nästa gång kommer det fler bilder på den andra som många redan har sett.
Tills dess ha det och på återseénde.

tisdag 7 maj 2013

Första Corvetten

Då har vi lackat den första vetten, jag tror det är många som kan gissa vem som kommer att köra med den.


Även denna har jag gjort med fasmask, den är bra att jobba med, men den är ganska dyr, så den får vi ta till de som ska ha lite speciella mönster.


Ägaren till denna har ju kört med samma mönster innan, och han ville ha samma på sin nya kaross.


Det har varit lite stressigt, det har ju varit tävling i helgen, och jag skulle ha denna och 2 bilar till färdiga till denna tävling, så det blev en sen kväll i torsdags, och sen upp tidigt i fredags och lasta bilen för färd till Lidköping.


Ägaren till denna bil kom och hämtade mig 05,15 och sen vidare till malmö för uppsamling. Det va 4 timmar efter jag släckt ljuset i garaget, men jag hann att få de klara.


Ägaren till vetten hade hämtat den innan så den va redan lasted i bilen, tyvärr så hade vi inte några karossfäste till den så ägaren fick köra med sin gamla kaross, men den är säker klar till nästa tävling.


Kommer snart fler bilder på de 2 andra som skulle vara klara till tävlingen. Kommer också lite mer från tävlingarna.
På återseénde hoppas jag.