onsdag 5 juni 2013

Bra plaseringar

Ja det gick ju bra för de målade karosserna som blev målade i sista stund, den blå tog hem vinsten i Norrköping och den senast målade karossen kom på 3:e plats, så pallplats på 2 av karosserna jag målat denna sesong.


Lite stressigt va det att få denna klar, lackad på 3 förmiddagar, inte illa tycker jag. Hoppas bara ägaren till den blev nöjd.


Det är ju ganska mycket pill med att maskera och måla dem i alla fall. De är ju små trotts att det är den stora klassen radiostyrt. Tycker fortfarande det är kul att pilla med detta, fast det med att ha tidspress är inte så skoj men det löser sig för det mesta.


Denna fick ju inte mycket vila innan den skulle ut på banan och känna på verkligheten i racing livet, men den verkar till att ha gjort ett bra jobb att komma på 3:e plats på premiär turen.


Så här ser den ut nu när ägaren har satt på sina märken, passar ju bra.


Ser ju bra ut när allt kommer på plats, när man ser helheten i allt. Blir ju sugen på att köra nu när man sitter här och kladdar i bloggen, jaja, kan kanske bli en liten träning i helgen, måste bara sätta ihopa bilen innan, och det kan ju ta sin tid. Men det ska kanske kunna gå, den måste ju vara klar till nästa helg 15-16 Juni då är det tävling i Göteborg som jag ska vara med i, det är en NM tävling så det blir mycket tufft att ta sig till final i den tävlingen. Har sett att det är både Finska, Danska och Norska förare för utom alla svenskar som ska köra. Såg också att dne danske världsmästaren va anmäld till denna tävlingen. Men det ska bli kul att vara med, det blir ju en stor upplevelse i alla fall.


Så här sår prispallen ut efter Norrköping ut i GT klassen, grattis till er alla. Undrar när det ska bli min tur och stå på en sånn prispall.
Nu har jag en månad c:a på mig att lacka en BMW Killiam kaross, men det ska jag väl hinna med.
Nästa inlägg hade jag tänkt skulle vara från Lidköpings tävling, men jag vet inte vart jag ska få nåra bilder från, får se om jag inte kan lura jonas till och ge mig nåra,  jag va ju så klok att jag tog ju inte kamera med mig dit, pucko man är.

Ha det till senare.