tisdag 6 mars 2012

Rätt spårval

På tal om det med att hålla rätt spår, det är inte så lätt som man tror, även om man kört en del så missar i alla fall jag spåret ganska ofta.
Har lite bilder från min första tävling som va i Danmark på banan i Hilleröd, trevlig bana som jag gillar.


Här har man pole i kvartsfinalen, och man är riktigt taggad.


Är dessutom väldigt startsnabb här, den motorn gick också skitbra, den va snabb i botten och varvade som bara den.


Har tagit en bra ledning redan i de första böjarna, det ska ju sägas att i detta startfältet var det bara danskar förutom jag, så det känndes bra och ha tagit ledningen och att man kanske skulle kunna gå vidare.


Sen kommer ju det där med spårvalet, hade en sån fin ledning hela första varvet i alla fall, sen missar man och landar ute i gräset, och som alla vet, vinner man inte några tävlingar där. Under tiden som man står på förarställningen och är helt uppjagad av allt som har hänt bara på ett varv, så hör man en av danskarna säga, så de va svensken de (på sån danska man kan fårstå utan att fundera på vad han sa)....... Har inga komentarer till det, jag ledde ju i ett varv och det kan jag vara nöjd med. Jag hade i alla fall skitkul även om man inte gick vidare.

söndag 4 mars 2012

Fortsättning

Nästa tävling blev Öersundscupen 1 i Örkelljunga, gillar den banan lite. Hade lite fighter med Fosse även på denna tävling.


Kommer inte ihåg hur det blev i denna tävling, men om jag inte tar fel så fick ganska många soppa slut så det gynnade ju mig som inte fick det.


Tror att min placering i denna tävling blev 12:a precis bakom Torsten som kom 11:a här, ganska nöjd med det, för det va nog över 30 startande i GT.


Bra spårval har man,,,,,,,,


fast inte alltid, det händer ju att man missar det också.