onsdag 25 september 2013

Kaross som varit på banan ett tag

Ja denna karossen har nog en del sett redan, den har varit på en del tävlingar och ägaren va jätte nöjd med den när han fick den. Han va lite orolig att han inte skulle våga köra med den, men det gick över ganska fort.


Det blir ju så när man väl haft den ute på banan en liten runda så är det borta att man inte kan köra med den, om man inte varit av banan så har man varit emot nått, så man tycker att det inte är så farligt sen, då har man ju typ invigt den i fördärvet redan.


Men innan första vändan så är de faktiskt väldigt blanka och fina. I slutet av sesongen så ser de inte så blanka ut, men man har ju haft det riktigt roligt under den tiden man har sabbat karossen.

 

Ägaren till denna kaross har bara blivit bättre och bättre ju längre sommaren gått, riktigt kul att se att även om man inte är uppvuxen med en data eller en tv-spels kontroll i handen också kan lära sig, ska ju säga att jag och ägaren till denna sitter lite i samma sitts, jag har dock kört 1/5 large scale lite längre än ägaren till denna. Men det säger ju inte nått om hur jag kör, ska v äl säga att man hör ju inte till de snabbaste i landet.


Hur som helst så lyckades jag få karossen färdig till racet i Staffanstorp den 20/21 Juli så ägaren kunde ha en ny kaross till den tävlingen, han ändrade då från ett mellan chassie till lång chassie.


Kul och se en go Göteborgare bli glad för en kaross,


Han sa att den blev bättre an han trott, kul att man kan göra ett bra jobb och att ägarna blir nöjda,


Man lär sig nått nytt hela tiden, jag har kanske sagt det innan, men hur f-n ska man måla sin egen bil, man vill ju sticka ut lite när man målar till andra och de blir nöjda, frågan är ju vad jag blir nöjd med.


Men karosserna används ju i alla fall, och det känns ju bra, för då får jag ju lite och göra i vinter med ju. Här har vi bevis på att Göteborgaren använder sin. Tror faktiskt att alla jag målat har varit på banan, det va bara en som tog lite tid på sig och ta ut sin, tror det gick halva sesongen innan den kom ut, men nu är den också använd.
Håll till godo tills jag får tummarna loss och skriva igen. Mvh, Micke