onsdag 23 januari 2013

Ännu en

Då har vi en kvar av de 3 första målade.


Mycket maskerande blir det, mycket avmaskerande blir det också.

 
Inte lätt att få allt bra alla gånger, men jag hoppas att ägarna till karosserna är nöjda ändå.


Det blir mycket bilder nu, men jag tror inte ni har nått emot det, är ju kul att läsa med ögonen med, men lite text måste vi ju ha här .


Detta är en lite ny färgsättning jag inte har haft innan, men jag tyckte det blev väldigt bra, inte så vanlig kombination ute på våra banor, "hoppas jag". Vi får väl se vad de andra har valt för färger i år.


Tyckte att baklamporna blev bra på dessa, gjorde det lite lätt för mig och gjorde alla 3 lika dana, men det blev ju snygga.


Sen har ju alla sin egen lilla sista prägel på sina egna vis, jag har ju bara lagt färgen på dem. Sen blir bilen helt annorlunda när man får den på chassit och fälgarna är på platts.



Jag får ju säga att linjerna på denna är bra, gör sig bra på den bilen.


Som sagt, blir ju mycker trevligare och titta på när allt är där det ska vara. detta är ju bilar som inte kör samma klass som jag, jag kör den lilla klassen kan man säga, den som kallas för GT-klassen. Dessa bilarna går i den stora klassen, så heter Touring, den vassa klassen.


Det är duktiga grabbar som kör i denna klassen, i stort sett alla som kör här har kört GT från början, och vissa även Truck när den klassen fanns. Kan säga att det är bra drag i dessa bilarna, gäller att vara mjuk i gasfingret.
Nu har jag en kaross till i garaget somska lacka och sen min egen som jag inte har inhandlat än, men det ska väl göras snart. På återseende hoppas jag och att ni har haft lite bra läsning i alla fall.