torsdag 28 februari 2013

Nöjd ägare

Då får vi väl ta o lägga in den senaste av målningarna, ägaren till denna har redan haft en kaross hos mig denna säsongen. Jag kan ha fel men jag tror ju att ägaren till denna då är ganska nöjd med vad jag gjort till honom innan.


Denna maskeringen va inte den lättaste jag gjort, vill nog säga att det e den jobbigaste än.


Men när man väl är klar med det så kommer belöningen för allt förarbete, lite färg i sprutan, kompressorn laddad, så lägget man första förgen som jag brukar lägga är svart.


Försökte mig på o göra lite anorlunda lampor, kan se bra ut när den kommer på banan.


Som jag sagt innan så va detta nog den svåraste och maskera än så länge, men jag måste säga att jag är ganska nöjd med mitt jobb på den.


Lite fler färger på den så börjar allt träda fram mycket bättre och man börjar se helheten på den.


Först när jag såg hur han ville ha den så tänkte jag att det är väl inte så jobbigt med den, men sen kom jag ju på att det får ju maskeras bakvänt och att jag inte kan måla det vita först.


Det går ju inte att göra det, de mörkare färgerna skulle då synas igenom karossen och det hade inte varit fint.


Men då är det ju lite tur att jag tycker om lite pilligt arbete. Den är ganska fräck denna, om man då också vet att hans svåger kör BMW Racing och att den är straipad lika dant som denna är målad, eller va det på andra hållet.


Som vanligt har jag lite missar på mitt jobb, men ägaren va nöjd med den och det är ju det som är det viktigaste.


Var i Staffanstorp igår, fick då nåra nya objekt som ska få lite färg på sig, så detta va inte den sista för denna säsongen, har ju min egen som också ska målas, och den va med bland de karosser jag fick med mig hem igår. Så vi får väl säga så här så länge, på återseénde hoppas jag.