fredag 16 mars 2012

Blänker när de är nya

Innan man har haft bilen på banan så blänker den som en utställningsbil.


Här är inte många minuter kvar innan den får sina första skavanker, här är 2 av de jag lackat till denna säsongen, som jag tror inte kommer att blänka så mycket som de gör nu.


Ägarna till dessa bilar blev väldigt nöjda med lackeringen, det blev jag också.


Mönstret på Alfan va Mange (ägaren)  själv som hade önskmål om att se ut så, men den så kallade BMW hade Jojo (ägaren Jonas) och jag lite diskusioner om hur han ville ha den och sen la jag till lite och tog bort lite så blev resultatet så här.


Så här såg Manges ut när han fick den, sen har han kompleterat med lite dekaler.
Känner mig lite hedrad att ni vill lämna karosserna till mig och låta mig måla dem, ska bli kul och se konstverken rulla på banorna i sommar.

TACK FÖR FÖRTROENDET. ,,,,,,,

söndag 11 mars 2012

Att tävla

Att tävla tycker jag är skit kul, jag vet att jag inte plaserar mig på någon pallplats men det gör inte mig så mycket, visst det hade ju varit jättekul och komma på pallen, det är ju det man jagar när man tävlar. Men allt annat runt omkring är en upplevelse i sig.
Tävlade inte så mycket förra året och inte året innan heller för den delen, men ska görsöka tävla mer i år, kan krocka en del med jobbet och så.
Var på Motordagarna i Trelleborg och hade våra bilar till uppställning.


Min i mitten och mina medtävlande på var sin sida, det är inte så att jag har vunnit nått här det bara passade att ha min i mitten.
Åter till tävlingar, man kan ju se på min lilla Cooper här att de tar en del stryk på våra banor.


Här jagar man en klubbkompis, han kanske blev lite stressad av att ha mig bakom sig och genade lite extra.


Det kanske blev lite annat än lackade karosser här, men jag hoppas det kan bli lite rolig och intressant läsning av detta, kommer ju fram till de nylackade karosserna så småning om.
Här har vi en samlings bild på bilar som körs på Staffanstorps bana.


Vi kan ju locka lite med en bild på en av de nylackade karosserna som lackats till denna säsong, Kommer mer av dessa senare.