måndag 28 oktober 2013

I senaste laget

Jag hade ju nästan glömt bort en Corvette som jag målat sent på säsongen, det va ägaren som tyckte sin gamla va i lite dåligt skick. Så han ville ha en ny till sista tävlingen och hittade själv ett mönster och undrade om det gick att få på den nya Vetten.


Det är säkert många av er som varit ute på banorna som sett den redan, men som de flesta i år så har de kommit lite efter, men men, som de säger, bättre sent än aldrig.
Ägaren hade nog rätt att han ville ha ny kaross, den gjorde susen i sista tävlingen som han vann. Grattis.


Har hört att denna bil och kaross blivit sålt till någon lycklig som får köra med vinnarbilen och karossen nästa säsong, om han inte vill byta kaross eller ha andra färger.


Om det är någon som inte lagt märke till flaggan i vingen så ska jag säga det att den inte va den lättaste och måla, i och med att den ska synas på båda sidorna.


Denna form av RC är nog den bästa jag kan tänka mig, har inte haft så kul med någon hobby förut. Det är så nära en riktig bil fast den är mindre, och det att man inte kan sätta ut bilen med kalla däck och börja köra för fullt med en gång, utan man måste köra lugnt och värma däcken så man kan få nått fäste i dem, för att man ska kunna köra racet med bra föste.


Jag tycker det är sanslöst kul, och hoppas på en lika rolig säsong nästa år, med lite fler körda tävlingar. Det är roligt med radiostyrd bil, en bra racing form, och mycket trevliga medtävlande. Jag tycker vi har en fantastisk sammanhållning i och runt om banorna.

Tac alla för en fantastisk säsong alla, mvh, Micke