onsdag 23 april 2014

Händer ju inte mycket här

Har ju varit dålig på att skriva här nu igen, det går väl i perioder. Jag har i alla fall lackat en del se jag skrev sist, så jag tänkte jag kan lägga till lite av det jag gjort. Det är säkert många som redan sett vad jag gjort men det kan ju vara kul för de som inte har hunnit vara på någon bana och tittat, att se hur de har blivit.


Kaske kan vara fler som har sett denna, den rullar på arenan i malmö och levererar match pucken med en trailer efter sig, ganska kul och få ha gjort en sån.


Kan kanske vara svårt och se den på lite närmre håll om man sitter på läktaren, det är ju trotts allt en bra bit ner till isen om man sitter högt upp.


Så är det någon som inte sett den på lite närmre håll så passa på nu,


Allt som syns på dessa bilder är målat, jag tycker det är skoj och komma på lite nya grejer som man kan måla, det är ju inte så lätt o sudda ut det man målat efter som man målar på insidan, som jag säkert sagt innan.


Kan bli lite svårt att komma till och maskera på vissa ställe i karossen, men det brukar lösa sig för det mesta. Ska försöka lägga upp nu lite tätare under sesongen också, för nu på lördag den 26/04-2014 så startar tävlings sesongen, och jag ska försöka uppdatera hur det går och hur det ser ut på de olika banorna vi kör på.

Håll till godo,,,,,,,

m,v,h, Micke