torsdag 29 mars 2012

Resultatet

Det är skoj att se när färgerna börjar komma på plats, man börjar se hur mönstret som man haft i huvudet börjar träda fram.


Ju fler färger man lagt på ju mer ser man, sen att jag gillar att sitta och pilla med maskeringen och hålla på med sånt smått, tycker det är rogivande. Vissa karosser kan man hitta ritningar på, som man kan skriva ut från nätet. Det gör det lite lättare att se hur man ska lägga linjerna, men det är inte alla ritningar som stämmer helt med karossen så det är bra att ha karossen nära till hands så man kan jämföra det med bilden.


Så här såg en ut från början, sen så fick ägaren titta på den och ändrade lite på den då, så att det passade honom, men sidan på den va vi båda överrens om att den va bra redan från början. En annan kaross fick jag en ritning av ägaren att så ville han ha den och då får man ju försöka göra den så lik den bilden som han vill ha den, och i detta fallet gick det bra, han blev jätte nöjd. Åter till Jonas bil.


Så här blev då det färdiga resultatet av denna, hä har vi en annan som jag hittade ett färdigt färgkoncept.


Fastnade för denna färgkombination med en gång, och tänkte den skulle passa ägaren till denna kaross kanon bra, och så här blev resultatet av denna bild.


Denna blev jag också nöjd med resultatet, kan väl säga att jag är nöjd med resultatet av alla karosserna jag lackat i år......